Waarom SchrieverSnelle levering

Door een optimaal transportnetwerk met nachtdistributie zijn we in staat om binnen 24 uur overal in Noord-Nederland te leveren. Vanuit het verkooppunt in Groningen kan in overleg nog dezelfde dag geleverd worden.

Vakkundig in kleur

Met onze eigen industriële kleurmakerij in Groningen kunnen wij snel en accuraat uw kleurwensen invullen.

Oplossingsgericht

Het succes van onze klanten zit ‘m vaak in kleine dingen. Op tijd producten ontvangen zodat vakmensen niet stilstaan en de productiviteit maximaal is. Of het juiste advies krijgen als dat nodig is. Schriever medewerkers begrijpen wat de vakman bezighoudt. We staan met onze kennis en ervaring naast de vakman. Daarom leveren we geen producten maar oplossingen voor problemen.

Betrouwbaar

Wij beleveren al ruim 80 jaar honderden klanten met bouw- en industriespecialiteiten. Onze medewerkers worden voortdurend bijgeschoold op vaktechnische vaardigheden en kennis. Zij adviseren u graag bij productkeuzes, geven (kleur)advies en brengen u op de hoogte van veiligheids- en milieuaspecten. Ook ondersteunen zij u bij de aanpak van kleine of complexe projecten.

Prettige samenwerking

Wij vinden dat samenwerking ook leuk moet zijn. Daarom hebben we bijvoorbeeld lekkere koffie op het verkooppunt en maken we graag tijd voor een praatje.

Totaalleverancier

Schriever levert een compleet assortiment bouw- en industriespecialiteiten. Samenwerking met Olijslager voor bouw- en doe-het-zelf verven, Stucshop voor afbouwproducten, Probin als technische groothandel en Glaslinq als glasgroothandel maakt ons professionele assortiment nog breder.