Vloeren HIM is een toonaangevende producent en leverancier van industriële vloeren, decoratieve kunststofvloeren, vloercoatings en slijtlagen. Het brede assortiment bestaat uit producten als flexibele kunststofvloeren, slijtvaste vloercoatings, epoxyvloeren die in grote mate bestand zijn tegen chemicaliën, ESD-vloeren die statische elektriciteit gecontroleerd afvoeren, lichtgewicht slijtlagen voor bruggen en parkeergarages, vloeistofdichte vloeren en troffelvloeren.
» Bezoek site Remmers biedt een compleet assortiment industriële, decoratieve en elektrisch geleidende kunstharsvloeren en specifieke kunstharsvloeren voor parkeergarages. Daarnaast Biedt Remmers silicaatgebonden vloer- en wandafwerking en cementgebonden vloeregaliseermortels. 
» Bezoek site Sika levert vloersystemen voor uiteenlopende industriële en commerciële gebouwen. Elk marktsegment heeft daarbij zijn eigen vereisten op het gebied van mechanische en antistatische eigenschappen, slijtage, esthetiek, chemische, slip- of brandweerstand. Ook heeft Sika PU-vloeren met "Comfort-feeling" en geluidsreductie en sportvloeren (Pulastic®) in het assortiment.
» Bezoek site