Spuitapparatuur


 Graco is wereldmarktleider op het gebied van materiaalbehandelingssystemen en -componenten. De producten van Graco verplaatsen, meten, regelen, doseren en brengen een breed scala vloeistoffen en viskeuze materialen aan voor commerciële en industriële omgevingen. Naast materiaal voor de aannemersbranche levert Graco apparatuur voor verfspuiten, beschermende coatings, verfcirculatie, smering en dosering van kleef- en dichtmiddelen.
» Bezoek site Kremlin Rexson ontwikkelt en produceert verfpistolen, pompen en accessoires voor de applicatie van vloeibare producten voor de automotive, hout- en plasticmarkt. De meest succesvolle producten zijn Airmix automatische verfpistolen en high efficiency pompen.
» Bezoek site 

WAGNER ontwikkelt en produceert hoogwaardige producten en systemen voor het coaten en decoreren met verven en poeders. De divisie Decorative Finishing ontwikkelt apparatuur voor het machinaal aanbrengen van verven, lakken en pleisters voor de professionele markt. De divisie Industrial Solutions is gespecialiseerd in oplossingen voor de oppervlakte beschermingsindustrie. Het biedt apparatuur voor de applicatie van zowel poedercoatings als natlak.
» Bezoek site