Repair Care voorjaarsactie - News

Maak t/m 30 april kans op mooie prijzen bij aankoop van Repair Cares DRY FLEX® SF.

Kleine gebreken en oneffenheden in hout heb je in mum van tijd gerepareerd met de DRY FLEX® SF van Repair Care. Dit is het moment om het product uit te proberen of je voorraad aan te vullen. Koop je vanaf 1 maart t/m 30 april 2023 de DRY FLEX® SF 2-IN-1 150 ml bij één van onze vestigingen, dan maak je kans op mooie prijzen. 

DRY FLEX® SF 2-IN-1

De DRY FLEX® SF 2-IN-1 combineert plamuur en epoxy in één product. Het is geschikt voor het duurzame herstel van kleine aantastingen in hout, zowel binnen als buiten. 

Voorjaarsactie

De maanden maart en april staan bij Repair Care in het teken van de DRY FLEX® SF 2-IN-1 150 ml. In deze periode verloot verloot Repair Care elke week een aantal prijzen. Onder de te winnen prijzen vallen bijvoorbeeld Sonos ONE SL luidsprekers, de PlayStation 5, een luchtballonvaart voor 2 personen, Festool schuurmachines, eftelingtickets voor het hele gezin en een volledige Repair Care-opleiding waar je alles leert over de toepassing van de producten. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken op één van de prijzen, is na aankoop van de DRY FLEX® SF 2-IN-1 150 ml de batchcode van je product te registeren op repair-care.nl/sfweken