Nieuws

VeroMetal® metaalcoating

dinsdag 12 september 2017

VeroMetal® is een harde metaalcoating die hoofdzakelijk uit metaalpoeder bestaat. Door het metaalpoeder te mengen met een bindmiddel en een reactor ontstaat een koud vloeibaar metaal (composiet metaal). Het vormt een sterke en duurzame gemetalliseerde bovenlaag, waarbij het originele ontwerp en alle details behouden blijven. VeroMetal® is echt metaal. Het breekt niet en bladdert niet af.  Deze metaalcoating kan zowel buiten als binnen gebruikt worden.

 Lees meer

NitoCoat renovatiecoating

zaterdag 2 september 2017

NitoCoat is dé innovatieve renovatiecoating voor o.a. metaal, kunststof en Trespa,
met een levensduur van 5 - 10 jaar.

 Lees meer

AGRIDECK 3 IN 1

dinsdag 22 augustus 2017

AGRIDECK 3 IN 1 is een corrosiewerende grond- en deklaag in één met een zeer hoge elasticiteit en een optimale hechting op ijzer, staal, aluminium, zink, koper, oude verflagen en kunststoffen zoals pvc en gfk. Het is gebaseerd op gemodificeerde siliconen kunst- en polymeerharsen met roestwerende pigmenten en corrosie-inhibitor.

 Lees meer

Jota Armour antislip coating

woensdag 2 augustus 2017

Jota Armour is een antislip coating voor staal en beton op basis van epoxy. Het staat garant voor uitstekende duurzaamheid, slijtvastheid en antislip bij droge, natte en olieachtige omstandigheden.

 Lees meer

COATRIGHT® watergedragen coatingsystemen

maandag 17 juli 2017

COATRIGHT® producten zijn specifiek ontwikkeld voor omstandigheden waar de industriële schilder niet uit de voeten kan met spuitapplicatie. Het zijn specialistische producten die bijvoorbeeld geschikt zijn voor een hoge mechanische en chemische belasting.

 Lees meer