BetonreparatieDESOI is een toonaangevende fabrikant van injectietechnologie en producten rond de afdichting, sanering en het onderhoud van een gebouw. 
» Bezoek sitePCI biedt eenvoudige en goed werkende producten voor constructieve en niet-constructieve reparatie. De reparaties kunnen op snelle en betrouwbare wijze worden uitgevoerd.
» Bezoek siteRemmers is een leverancier op het gebied van bouwbeschermingsproducten. Het assortiment bestaat uit producten voor onder andere bouwafdichting, bouwonderhoud, gevelbescherming, gevelonderhoud, betonreparatie, betonconservering, betonhulpstoffen, mortelhulpstoffen en lossingsmiddelen.
» Bezoek site

Sika levert systemen voor herstel en restauratie van betonnen constructies die verslechterd zijn ten gevolge van corrosie, structurele schade, waterindringing, vorst/dooi, seismische activiteit, reactieve toeslagmaterialen en andere oorzaken.
» Bezoek site
Thor Helical biedt hoogwaardige bevestigingsmaterialen bij constructieproblemen met de wokkelvormige bevestigingstechniek voor bouwconstructies en gevelrenovatie.
» Bezoek site